Midnattsropet fortsätter proklamera tidens korthet och Jesu snara tillkommelse

Ännu ett nummer av Midnattsropet finns nu tillgängligt att läsa (www.midnattsropet.se).

Tidens tecken talar sitt tydliga språk: Jesus kommer! Flera dramatiska händelser bekräftar den sanningen. Här vill Midnattsropet vara en härold till uppmuntran och inspiration, men också till varning och vägledning i en tid som alltmer präglas av fientlighet mot evangelium.

I senaste numret (nr 3 2015) aktualiseras flera fenomen i vår tid som vittnar om avfallets konsekvenser. Skolan tar ett allt större grepp om den unga generationen, vilka alla ska tvingas in i den offentliga skolan och där formas efter samhällets ideologier. Förföljelsen mot familjer som valt att exempelvis hemundervisa tilltar kraftigt. Läs mera här.

Kristendomsförföljelsen avancerar också i USA, ett land som historiskt sett uppbyggts med Guds bud som grund (mer om detta i nästa nummer). Det har nog inte gått någon förbi att USA:s högsta domstol federalt beslutat att samtliga delstater måste viga enkönade par. En röst reagerade så här: “Regeringen kommer att ställa trons folk i en omöjlig situation där de kommer att tvingas att välja mellan att lyda Gud eller att lyda regeringen.” Läs mera här.

Midnattsropet vill fortsätta att ropa ut sanningen om Jesu snara tillkommelse. Tiden är kort och mycket, mycket allvarlig. Var med i förbön och beställ gärna flera exemplar att dela ut. Vi sänder dem till dig kostnadsfritt. Kontakta oss här.

Maranata – Jesus kommer!

 • Gunnar Nilsson predikar

  Välkommen att vara med och lyssna ikväll kl 19 till Gunnar Nilsson som talar hos församlingen i Skälby, Järfälla. Vi direktsänder på YouTube.

 • Midnattsropet nr 2 2024

  Nu finns det senaste numret av Midnattsropet att läsa på webben. Inom kort kommer den även att landa hos våra prenumeranter.

 • Andens enhet | Berno Vidén

  Berno Vidén undervisar i detta bibelstudium inspelat 7 maj 2024 hos storfamiljen i Skälby.

 • Biblar sökes

  Varje lördag delar en grupp från Maranataförsamlingen ut biblar och traktater på Vällingby torg, och efterfrågan har visat sig vara stor. Det har blivit många intressanta och givande samtal med allt från sökande människor till redan troende. Ofta efterfrågas biblar på andra språk än svenska. Många är även angelägna om att få hela Bibeln –…

 • Ett hjärta – en själ | Direktsänt bibelstudium | Berno Vidén

  Ikväll kl 19:15 direktsänder vi ett bibelstudium med Berno Vidén.

 • Helt och fullt Gud. Helt och fullt människa. | Paulus Eliasson

  Paulus Eliasson undervisar om den hypostatiska föreningen. Vilken betydelse har det för vår tillbedjan att Jesus är både Gud och människa?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x