Missionshälsning

Guds frid!
Här kommer en kort liten hälsning ifrån oss som arbetar med Maranataförsamlingens mission i Palavé, Santo Domingo, nu under sommaren. Och sommar är det verkligen här! Värmen är nästan outhärdlig ibland, och att ta en liten siesta på eftermiddagarna är helt nödvändigt för att orka med.
På bilderna nedanför syns några små ögonblick ifrån frukostserveringen som vi har varje vardag. Ett 120-tal utvalda barn ifrån området kommer och får äta sig mätta på mornarna. Det serveras antingen flingor med mjölk, mackor med salami och ägg, varm choklad eller gröt. En till synes liten och enkel hjälp, men kan betyda så mycket för en fattig familj som inte har råd med frukost till sina barn.

Hälsningen slutar här, men förhoppningsvis kommer vi kika fram fler gånger här på bloggen med bilder och rapporter ifrån arbetet.
Tack till alla som stödjer missionen med offer och bidrag, och stort tack till alla som BER för arbetet och för oss som är här. Bönen är det starkaste vapnet och ingenting är omöjligt för den som tror!
Många hälsingar till alla! 
/Magdalena, Morgan och Illenia
 • Helt och fullt Gud. Helt och fullt människa. | Paulus Eliasson

  Paulus Eliasson undervisar om den hypostatiska föreningen. Vilken betydelse har det för vår tillbedjan att Jesus är både Gud och människa?

 • Lär känna Guds tid | Berno Vidén

  Maranataförsamlingen direktsänder bibelstudium med Berno Vidén. Start ca 18:15

 • Jesus lever!

  Lyssna till Hans Lindelöw sjunga den egenskrivna sången Jesus lever. #JesusLever #uppståndelse #hopp #musik

 • Midnattsropet nr 1 2024

  I dagarna skickas nummer 1 2024 av tidningen Midnattsropet ut till alla prenumeranter. Om du inte redan är prenumerant så är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina adressupgifter så skickar vi tidningen till dig helt utan kostnad. Läs hela tidningen på www.midnattsropet.se

 • Evangelisation i Vällingby

  Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt som jag befallt er. Och se, jag är med er alla dagar till tidens slut (ord av Jesus). Lördagar 14.00: Evangelisation på torget i…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x