Mötesinformation

Som vi tidigare informerat så är direktsända möten från Bällsta missionscenter i Bromma nu slut. Det sista väckelsemötet (sönd 15/9 kl 15.00) finns utlagt att lyssna till här.

Församlingen kommer att under en begränsad tid fortsätta inbjuda till möten på Bällsta och så småningom även hos Storfamiljen i Skälby (Järfälla).
Framöver räknar vi med att återuppta direktsända möten från församlingens nya missionscenter i Långshyttan, Dalarna.

Radio Maranata i Stockholm 88 Mhz fortsätter som tidigare med sändningar varje morgon kl 08.00 och måndagar och onsdagar kl 18.00. Går även att lyssna till via narradio.se.
Radio Maranata sänder även över Göteborg på 94,9 Mhz varje tisdag kl 21.00 och lördag kl 15.00.

 • Helt och fullt Gud. Helt och fullt människa. | Paulus Eliasson

  Paulus Eliasson undervisar om den hypostatiska föreningen. Vilken betydelse har det för vår tillbedjan att Jesus är både Gud och människa?

 • Lär känna Guds tid | Berno Vidén

  Maranataförsamlingen direktsänder bibelstudium med Berno Vidén. Start ca 18:15

 • Jesus lever!

  Lyssna till Hans Lindelöw sjunga den egenskrivna sången Jesus lever. #JesusLever #uppståndelse #hopp #musik

 • Midnattsropet nr 1 2024

  I dagarna skickas nummer 1 2024 av tidningen Midnattsropet ut till alla prenumeranter. Om du inte redan är prenumerant så är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina adressupgifter så skickar vi tidningen till dig helt utan kostnad. Läs hela tidningen på www.midnattsropet.se

 • Evangelisation i Vällingby

  Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt som jag befallt er. Och se, jag är med er alla dagar till tidens slut (ord av Jesus). Lördagar 14.00: Evangelisation på torget i…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x