Missionen i Dominikanska republiken

Besök hos en familj i Batey Palavé.Mars månad 2020 reste församlingens missionärer från Dominikanska republiken till Sverige med evakueringsflyg. Nu, mer än ett år senare, har Zebastian Vidén och Berno Vidén kunnat återvända till missionsfältet i Batey Palavé. Zebastian har redan hunnit vara där några veckor och Berno kom för några dagar sedan. 

Zebastian Vidén

Zebastian skrev strax efter sin ankomst: För några dagar sedan anlände jag till Dominikanska republiken och blev varmt välkomnad. Juni är inte den bästa tiden på året att komma hit, helt klart, och eftermiddagarna är värst. Men man får ta en dag i taget, i det tempo man klarar av.

Har hunnit träffa en del syskon sedan jag anlände. Under helgerna så inträder utegångsförbud kl 15, och nu till vardags kl 18, vilket ju begränsar möjligheterna att röra sig något.

Ikväll (lördag) samlades några av vännerna till bönemöte, en av de första samlingarna vi haft möjlighet att ha sedan lång tid tillbaka. 

Fortsätt att bedja för missionen. “Skörden är stor men arbetarna är få. Be därför skördens Herre att han skickar ut arbetare till sin skörd.”

 • Helt och fullt Gud. Helt och fullt människa. | Paulus Eliasson

  Paulus Eliasson undervisar om den hypostatiska föreningen. Vilken betydelse har det för vår tillbedjan att Jesus är både Gud och människa?

 • Lär känna Guds tid | Berno Vidén

  Maranataförsamlingen direktsänder bibelstudium med Berno Vidén. Start ca 18:15

 • Jesus lever!

  Lyssna till Hans Lindelöw sjunga den egenskrivna sången Jesus lever. #JesusLever #uppståndelse #hopp #musik

 • Midnattsropet nr 1 2024

  I dagarna skickas nummer 1 2024 av tidningen Midnattsropet ut till alla prenumeranter. Om du inte redan är prenumerant så är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina adressupgifter så skickar vi tidningen till dig helt utan kostnad. Läs hela tidningen på www.midnattsropet.se

 • Evangelisation i Vällingby

  Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt som jag befallt er. Och se, jag är med er alla dagar till tidens slut (ord av Jesus). Lördagar 14.00: Evangelisation på torget i…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x