Välkommen till Sommarkonferensen 14 – 19 juli

Vi lever i den yttersta tiden men det är förvånansvärt tyst gällande de frågor som har med Jesu andra tillkommelse att göra. Tystnaden i sig är också den ett tidstecken och borde få oss att reagera ty I en stund då ingen väntar det ska Människosonen komma.


I juli är det dags för Maranatafolkets årliga Sommarkonferens på Bällsta missionscenter i Bromma. Helgen den 11 och 12 juli är avskild för evangelisation i Stockholm, både dag- och kvällstid samt bönemöten. Konferenstältet kommer sedan att resas under måndagen.

Konferensens bibelstudier inleds på tisdagen den 14 juli och fortsätter fram till och med avslutningen söndagen den 19 juli, med väckelsemöten i tältet på kvällarna.


Du som vill vara med på Sommarkonferensen på Bällsta, Bromma, är varmt välkommen! Enkel logi kan ordnas. Hör av dig till församlingen med en anmälan. Tveka inte! Tiden är kort och vi behöver ta vara på varje tillfälle som ges för att nå ut med evangelium.

Jesus sa: Jag har fått all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt vad jag har befallt er. Och se, jag är med er alla dagar intill tidens slut

 • Helt och fullt Gud. Helt och fullt människa. | Paulus Eliasson

  Paulus Eliasson undervisar om den hypostatiska föreningen. Vilken betydelse har det för vår tillbedjan att Jesus är både Gud och människa?

 • Lär känna Guds tid | Berno Vidén

  Maranataförsamlingen direktsänder bibelstudium med Berno Vidén. Start ca 18:15

 • Jesus lever!

  Lyssna till Hans Lindelöw sjunga den egenskrivna sången Jesus lever. #JesusLever #uppståndelse #hopp #musik

 • Midnattsropet nr 1 2024

  I dagarna skickas nummer 1 2024 av tidningen Midnattsropet ut till alla prenumeranter. Om du inte redan är prenumerant så är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina adressupgifter så skickar vi tidningen till dig helt utan kostnad. Läs hela tidningen på www.midnattsropet.se

 • Evangelisation i Vällingby

  Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt som jag befallt er. Och se, jag är med er alla dagar till tidens slut (ord av Jesus). Lördagar 14.00: Evangelisation på torget i…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x