Läkarmottagning i Palavé

Doktor Dory Diaz tar emot en patient
Magdalena Lucas 
Doktor Ulina Peña t h ger råd till en gravid kvinna.

Igår var det så åter dags för läkarmottagning här i missionen i Palavé. Möteslokalen var iordningställd som väntrum, och bakom en skärmvägg tog läkarna Dory Diaz och Ulina Peña emot de hjälpsökande. Vår unga vän Magdalena tog emot patienterna och letade fram deras journaler. Paulina och Esther hjälpte till med att ta fram rätt mediciner som läkarna ordinerade, och bistod läkarna på flera sätt. Många fick hjälp!

När det närmade sig mötesdags utomhus satte sig Berno med gitarren och genast började barnen som kommit tidigt för att vara med i kvällens väckelsemöte att sjunga, och fler och fler samlades.

När mörkret sedan hastigt föll var det dags för Dory att predika, och det gjorde hon levande och väckande, så att många grannar fick evangelium sig till del!
En fin dag som vi tackar Gud för!

Karin Vidén

 • Helt och fullt Gud. Helt och fullt människa. | Paulus Eliasson

  Paulus Eliasson undervisar om den hypostatiska föreningen. Vilken betydelse har det för vår tillbedjan att Jesus är både Gud och människa?

 • Lär känna Guds tid | Berno Vidén

  Maranataförsamlingen direktsänder bibelstudium med Berno Vidén. Start ca 18:15

 • Jesus lever!

  Lyssna till Hans Lindelöw sjunga den egenskrivna sången Jesus lever. #JesusLever #uppståndelse #hopp #musik

 • Midnattsropet nr 1 2024

  I dagarna skickas nummer 1 2024 av tidningen Midnattsropet ut till alla prenumeranter. Om du inte redan är prenumerant så är du varmt välkommen att höra av dig till oss med dina adressupgifter så skickar vi tidningen till dig helt utan kostnad. Läs hela tidningen på www.midnattsropet.se

 • Evangelisation i Vällingby

  Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla allt som jag befallt er. Och se, jag är med er alla dagar till tidens slut (ord av Jesus). Lördagar 14.00: Evangelisation på torget i…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x