Sommarkonferens i Långshyttan 13-17 juli

Preliminärt mötesschema

Onsd 18.00 Konferensens inledningsmöte. Sång, vittnesbörd & appeller

Torsd 11.00 Hans Lindelöw undervisar
Torsd 15.00 Yngve Stenfelt undervisar
Torsd 18.00 Väckelsemöte

Fred 11.00 Paulus Eliasson undervisar
Fred 15.00 Jörgen Lindroos undervisar
Fred 18.00 Väckelse- & missionsmöte. Fokus på yttre missionen

Lörd 11.00 Paulus Eliasson undervisar
Lörd 15.00 Hans Lindelöw undervisar
Lörd 18.00 Väckelsemöte

Sönd 11.00 Berno Vidén förkunnar Guds ord

Obs! Mötena kommer INTE att direktsändas, 

däremot kommer den inspelade undervisningen att publiceras i efterhand.

Samhällsklimatet förändras drastiskt och blir alltmer Kristusfientligt. Vi inser även att våra möjligheter att verka har förändrats. Det som idag sker i vårt land, i Europa och på andra platser utöver vår jord, är apokalyptiskt, och det så fruktansvärt grymma kriget i Ukraina är ännu en väckarklocka om hur ondskefull och skör tillvaron är. 

Efter två år med pandemi och restriktioner är det nu äntligen dags att inbjuda till Maranataförsamlingens Sommarkonferens i Långshyttan, Dalarna. Den 13- 17 juli samlas vi till dagar inför Herrens ansikte, med tro och förhoppning om att Guds eget Ord ska tala till oss och ge vägledning i en svår och komplicerad tid.

Vi delar Ordets och bordets gemenskap. Inga deltagaravgifter tas upp för att få vara med där evangelium förmedlas. Det är syskonkärlek med gemensamt ansvar och givande som bär; där ”Gud älskar en glad givare” får genomsyra gemenskapen och utjämningens förverkligande. 

Konferensens tema är Till dess att han kommer!
Det är lätt att fastna i missmod och spekulationer i en tid som vår. Men kom ihåg att Gud är densamme och att uppdraget består tills den dag Jesus kallar hem församlingen. 

Delar ett böneämne som den urkristna församlingen i Jerusalem gav uttryck för då apostlarna hade släppts fria från fängsligt förvar efter att ha lidit för Jesu namns skull. Måtte vi ha samma bön i våra hjärtan och inte låta något hindra oss från att prioritera rätt. Tiden är dyrbar:
“Och nu, Herre, se hur de hotar oss! Hjälp dina tjänare att frimodigt förkunna ditt ord” (Apg 4:29). 

Långshyttan är en naturskön plats med fina promenadmöjligheter, och åt alla håll finns det sjöar och vattendrag. Församlingens missionscenter i sig har begränsade logimöjligheter och inte heller samma standard på bekvämlighet som vi hade på Pilgrimshem Hotell i Stockholm, men vi kommer att göra allt vi kan för att på bästa sätt bereda enkel logi i flerbäddsrum för alla som vill komma. 

Tag med egna lakan och handduk, och har du husvagn eller husbil, eller kanske ett tält att sova i så är det mycket bra. På grund av risken för allergier är det inte tillåtet att ta med husdjur till konferensen.

Med pionjäranda tar vi oss an verket för att samlas till en första Sommarkonferens i Långshyttan, och var nu med och be till Gud för dessa så viktiga dagar, och planera för att kunna vara med.

Kostnad för kost och logi finansieras genom frivilliga gåvor. Ingen avgift tas ut, för att möjliggöra för alla att kunna vara med. Någon kan ge mer, andra mindre. 

För gåvor: Swish 123 155 1571, Pg 44 10 05-6 Märk: Sommarkonferensen 

Amälan senast den 5 juli.
Mejla info@maranata.se eller ring 070 – 201 60 20.
Väl mött!

  • Andens enhet | Berno Vidén

    Berno Vidén undervisar i detta bibelstudium inspelat 7 maj 2024 hos storfamiljen i Skälby.

  • Biblar sökes

    Varje lördag delar en grupp från Maranataförsamlingen ut biblar och traktater på Vällingby torg, och efterfrågan har visat sig vara stor. Det har blivit många intressanta och givande samtal med allt från sökande människor till redan troende. Ofta efterfrågas biblar på andra språk än svenska. Många är även angelägna om att få hela Bibeln –…

  • Ett hjärta – en själ | Direktsänt bibelstudium | Berno Vidén

    Ikväll kl 19:15 direktsänder vi ett bibelstudium med Berno Vidén.

  • Helt och fullt Gud. Helt och fullt människa. | Paulus Eliasson

    Paulus Eliasson undervisar om den hypostatiska föreningen. Vilken betydelse har det för vår tillbedjan att Jesus är både Gud och människa?

  • Lär känna Guds tid | Berno Vidén

    Maranataförsamlingen direktsänder bibelstudium med Berno Vidén. Start ca 18:15

  • Jesus lever!

    Lyssna till Hans Lindelöw sjunga den egenskrivna sången Jesus lever. #JesusLever #uppståndelse #hopp #musik

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x